Elk feest

Disco Smileface heeft een ruime ervaring in het verzorgen van muziek voor verjaardagen. Of u nu 25, 30, 40, 50, 65 of 80 wordt, Smileface zorgt in alle gevallen voor aangepaste muziek en staat garant voor een geslaagd feest.
 
Disco Smileface is het adres voor schoolfeesten. We verzorgen onder meer de muziek tijdens allerlei feestelijkheden op het Twents Carmel College in Oldenzaal. Smileface heeft altijd de laatste muziek en de nieuwste hits uit de MegaTop100. Uiteraard draaien we ook op verzoek!
 
Disco Smileface verzorgt de muziek tijdens uw personeelsfeest of buurtfeest en carnaval met Disco Smileface is altijd één groot feest. Natuurlijk komen de carnavalshits en de bekende meezingers uitgebreid aan bod, maar ook de grootste feesthits en lekkerste dance classics ontbreken niet!
 
Doordat wij over een zeer uitgebreide collectie muziek beschikken, is Disco Smileface in staat allerlei feesten rond een bepaald thema te verzorgen. U kunt hierbij denken aan een Jaren 60, 70 of 80 feest, maar ook aan Rock'n roll, Country, Smartlappen of zelfs Mexicaanse avonden.